φωτιά
«Απαράδεκτη κατάσταση - Έχω αφήσει τη συσκευή οξυγόνου, τα φάρμακά μου, δεν ξέρω τι έχει γίνει...»

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος Πεντέλης στην προσπάθειά του να διαφύγει από το μέτωπο της φωτιάς, τράκαρε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά.

«Το αυτοκίνητο το πήρε τώρα η οδική βοήθεια και το πάει στο συνεργείο. Φεύγοντας για να μην καώ, κοπάνησα σε ένα δέντρο. Πήρε φωτιά πίσω ο προφυλακτήρας και το μπροστινό λάστιχο», είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

«Απαράδεκτη κατάσταση! Λυπάμαι που είμαι Έλληνας... Έχω ζήσει ένα κάρο φωτιές, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί», συνέχισε και πρόσθεσε ότι άφησε τα φάρμακα και τις κάρτες στο σπίτι, όταν ζητήθηκε στους κατοίκους να εκκενώσουν γρήγορα την περιοχή.

«Έχω αφήσει τη συσκευή οξυγόνου, της άπνοιας, τα φάρμακά μου... Την τσάντα μου ταυτότητες, δίπλωμα, κάρτες... Το μόνο που πήρα ήταν το τηλέφωνο. Έχω ζήσει όλες τις φωτιές της Πεντέλης, αλλά αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει. Απαράδεκτη κατάσταση. Δεν μπορώ να πάω να δω αν υπάρχει το σπίτι μου. Ούτε ένα νερό, μια πορτοκαλάδα... Δεν ξέρω τι ψηφίζουμε και τι πληρώνουμε...», συμπλήρωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

cache_eurobank2.jpg
Εκπαιδευτικοί και επιμόρφωση: πώς χωράει η εξέλιξη σε μια ήδη γεμάτη εβδομάδα

Εκπαιδευτικοί και επιμόρφωση: πώς χωράει η εξέλιξη σε μια ήδη γεμάτη εβδομάδα

Η επιμόρφωση δεν χρειάζεται τέλειο...

Εκπαιδευτικοί και επιμόρφωση: πώς χωράει η εξέλιξη σε μια ήδη γεμάτη εβδομάδα
Μητσοτάκης Βρυξέλλες
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης – Τα θέματα στην ατζέντα
Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο πόλεμος ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν, η ενέργεια και ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης – Τα θέματα στην ατζέντα