pyrkagia ispania
Φωτιά στον Βαρνάβα: Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο - Ήχησε το 112

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Βαρνάβα Αττικής.

Η κύρια εστία εντοπίζεται στον δρόμο προς Καπανδρίτι, και στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ενισχύθηκαν τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 165 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Μήνυμα από το 112

Το 112 έστειλε αρχικά μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ ακολούθησε νέο μήνυμα για εκκένωση: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Βαρνάβα Αττικής, απομακρυνθείτε προς Γραμματικό και Καπανδρίτι».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Βαρνάβα λόγω της πυρκαγιάς που είναι εξέλιξη.

Ειδικότερα διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

-Επαρχιακή οδός Καπανδριτίου-Βαρνάβα

-Επαρχιακή οδός Γραμματικού-Βαρνάβα

-Επαρχιακή οδός παραλίας Βαρνάβα

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ στις παραπάνω εκτροπές κανένα όχημα δεν κινείται προς τον οικισμό του Βαρνάβα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε όρκο στο δημοτικό συμβούλιο
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης
Ο όρκος για την Παλαιστίνη, την Πύλο και τα Τέμπη που άναψε φωτιές - «Εξευτελίζει την ορκωμοσία, δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο»
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης