Θρίλερ στη Σκιάθο: Βρέθηκε νεκρός 57χρονος Βρετανός
Αστυνομικό θρίλερ στην Σκιάθο με φόντο τη σορό 57χρονου Βρετανού – Αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες του θανάτου του

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 57χρονου Βρετανού στη Σκιάθο, του οποίου η σορός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Αυγούστου από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες σε υπό ολική ανακαίνιση ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου.

Σύμφωνα με το skiathoschannel.gr, σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν οι εργάτες που πήγαν να πιάσουν βάρδια για να συνεχίσουν την τοποθέτηση πλακιδίων, όταν αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα.

Στον πρώτο όροφο της οικοδομής βρισκόταν πεσμένος σε μια μικρή λίμνη αίματος ο άτυχος 57χρονος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 57χρονος βρέθηκε στο σημείο αφήνοντας πίσω του μέχρι και αποτυπώματα στο νωπό υπόστρωμα τσιμέντου.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ η σορός του άντρα μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στον Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoschannel.gr, ενημερώθηκε άμεσα η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και στη συνέχεια υπηρεσιακά η Metropolitan Police Service (MPS) στο Λονδίνο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο θανών βρισκόταν τις τελευταίες περίπου δέκα μέρες στη Σκιάθο και είναι απορίας άξιον πως μπόρεσε να διασπάσει την περίφραξη ασφαλείας της οικοδομής. Το σημείο μάλιστα απέχει περίπου 500μ από την πόλη και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Ποια είναι η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη