εκαβ
Τον αυτοτραυματισμό του προκάλεσε ένας ανήλικος στην Κρήτη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας έφηβος μόλις 16 ετών, στο Ηράκλειο της Κρήτης, που αυτοτραυματίστηκε.

Στον αυτοτραυματισμό του προέβη όταν η 17χρονη κοπέλα του, του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Τι συνέβη

Όπως μεταδίδει το cretalive, το βράδυ της Πέμπτης, αστυνομικοί στο Ηράκλειο, κλήθηκαν για ένα περιστατικό τραυματισμού νεαρού ατόμου στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πόλης.

Όταν έφτασε το περιπολικό έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ένα νεαρό παιδί, μόλις 16 χρόνων, να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος σε δύσκολη κατάσταση. Όπως προέκυψε στην πορεία, το αγόρι που είχε σχέση με ένα κορίτσι 17 χρόνων που του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα

Εκείνος στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής δεν άντεξε και σύμφωνα με το τοπικό μέσο, πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στη λαμαρίνα περιπτέρου που είναι στην Πλατεία, προκαλώντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραύματα σε όλο του το σώμα και καταλήγοντας λιπόθυμος στο έδαφος.

Η 17χρονη κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η συνέχεια δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου βρέθηκαν οι συγγενείς των παιδιών, η 17χρονη αλλά και ο 16χρονος που αυτοτραυματίστηκε ο οποίος στο μεταξύ είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λυκειο
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές
Νομικές συνέπειες για την οικογένεια, ενώ σχολείο και Δήμος κινούνται για αποζημιώσεις – Προβληματισμός για τη σχολική παραβατικότητα
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές
Νίκος Ανδρουλάκης
«Εκλογές τώρα» ζητά ο Ανδρουλάκης: «Απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία της ΝΔ»
Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αιχμές για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και ΕΥΠ – «Ορμπανίσκος των Βαλκανίων» ο πρωθυπουργός
«Εκλογές τώρα» ζητά ο Ανδρουλάκης: «Απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία της ΝΔ»
Άλγεβρα
Καταγγελία-φωτιά για διδακτικά πακέτα Α΄ Λυκείου: «Ζητήματα διαφάνειας και προδιαγραφών»
Καταγγελία για «σπάσιμο» των κανόνων στην έγκριση βιβλίων Α΄ Λυκείου
Καταγγελία-φωτιά για διδακτικά πακέτα Α΄ Λυκείου: «Ζητήματα διαφάνειας και προδιαγραφών»