νοσοκομείο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός πως πρώτα πήγε σε ιδιώτη γιατρό για τους έντονους πόνους που είχε στο πόδι

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 48χρονου στον Πύργο που πέθανε μετά το τσίμπημα καφέ αράχνης. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν κατάφεραν καθώς όπως τονίζουν δεν υπάρχει αντίδοτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ανδρέας Παπανδρέου» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, και δυστυχώς εξέπνευσε.

Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός πως πρώτα πήγε σε ιδιώτη γιατρό για τους έντονους πόνους που είχε στο πόδι. Ο γιατρός τον έστειλε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε ανησυχία, ωστόσο οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή.

Χθες το μεσημέρι, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με τα συμπτώματα που παρουσίασε να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Το ιατρικό προσωπικό έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ήταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς, αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς, από τις περιγραφές και όλα αυτά θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως, δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει και σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση. Ήμασταν πάρα πολύ συγκλονισμένοι» δήλωσε στο Star η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας με καταγωγή από τη Φθιώτιδα δέχθηκε το τσίμπημα, ενώ καθόταν σε παγκάκι στο Κατάκολο και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

theater-kiria.jpg
Η «Ροδογάλη» ζωντανεύει στη σκηνή: Δωρεάν θέατρο για όλα τα παιδιά στην Καισαριανή
Παραδοσιακό παραμύθι από τη Σμύρνη σε παιδική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο
Η «Ροδογάλη» ζωντανεύει στη σκηνή: Δωρεάν θέατρο για όλα τα παιδιά στην Καισαριανή
goneis mathites sxoleio
Δικαστική απόφαση: Καταδίκη δύο γονέων για παραβίαση της υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών τους
Δικαστική απόφαση: Ένοχοι γονείς για μη φοίτηση των παιδιών τους την περίοδο της πανδημίας - Σε βάρος τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 8 και 10...
Δικαστική απόφαση: Καταδίκη δύο γονέων για παραβίαση της υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών τους