maieutirio_elena
Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και 2 μήνες – Υποτυπώδης και ο κλιματισμός

Χωρίς πόσιμο νερό βρίσκεται το μαιευτήριο «Έλενα» από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέχρι σήμερα κατήγγειλε η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Ζησιμάτου, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι όλους αυτούς τους μήνες και με συνεχόμενους καύσωνας από τους 29 ψύκτες πόσιμου νερού λειτουργούν μόνον οι 4 λόγω προβλήματος το οποίο η διοίκηση του μαιευτηρίου «Έλενα» ακόμα δεν έχει λύσει.

Η πρόεδρος των εργαζομένων του μαιευτηρίου ανέφερε ότι υπάρχουν συνεχώς διαμαρτυρίες από ασθενείς και συνοδούς καθώς είναι υποτυπώδης και ο κλιματισμός ενώ και οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να πληρώνουν 30 ευρώ το μήνα για να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό.

«Λιποθυμούν έγκυες, προσωπικό... Δεν έχουμε νερό να τους δώσουμε. Αγοράζουμε από το κυλικείο. Το κυλικείο κοστίζει στο προσωπικό 30 ευρώ τον μήνα. Τόσα δίνουμε για πόσιμο νερό, εμφιαλωμένο. (...) Τα κλιματιστικά βγάζουν υποτυπώδη ψύξη», πρόσθεσε.

«Το “Έλενα” είναι η ναυαρχίδα των μαιευτικών και γυναικολογικών κέντρων πανελλαδικά. Έχει το καλύτερο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στον τομέα του και υπάρχει απαξίωση του μαιευτηρίου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Ζησιμάτου, η διοικήτρια του μαιευτηρίου «Έλενα» είναι απόλυτα ενημερωμένη για τα προβλήματα και ειδικά για το πρόβλημα με το πόσιμο νερό και όλο υπόσχεται ότι θα διευθετηθεί χωρίς να κάνει τίποτε όλους αυτούς τους μήνες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιοδικο
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
Αλλά τα περιοδικά, που έχουν μπει στο σπίτι μας, δεν απειλούνται μόνο από το πέρασμα των καιρών και την παλαιότητά τους
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή