Σοκ έχει προκαλέσει σε συγγενείς και στην πυροσβεστική Υπηρεσία Κρήτης, ο θάνατος 33χρονου πυροσβέστη, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης ήταν με τη σύντροφό του στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο πλαίσιο πεζοπορίας.
Σύμφωνα με το ekriti, το ζευγάρι διέσχιζε το φαράγγι όταν ξαφνικά τα ίχνη του νεαρού πυροσβέστη χάθηκαν. Η σύντροφός του ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.
Σε αυτήν συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με 2 οχήματα, drone αλλά και η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της ΠΕΠΥΔ Κρήτης.
Τελικά, ο 33χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 23:00 και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πρόκειται για Ηρακλειώτη πυροσβέστη, ο οποίος υπηρετούσε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ