olibiaki
Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θετική σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε μετά από έλεγχο ντόπινγκ αθλήτρια του στίβου και μέλος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι.

Η ΕΟΕ ενημερώθηκε ήδη, όπως και η ίδια η αθλήτρια, η οποία έχει ήδη αγωνιστεί στον προκριματικό του αγωνίσματός της και δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Πλέον απομένει η εξέταση του δεύτερου δείγματος, το οποίο αν είναι επίσης θετικό θα επιφέρει την τιμωρία της αθλήτριας.

Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, όπου τονίζει πως η ενημέρωση από τον ΕΟΚΑΝ έγινε σήμερα στις 13.49, ενώ ζητήθηκε η αποχώρηση του συγκεκριμένου ατόμου από το Ολυμπιακό Χωριό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13.49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

plevris
Θάνος Πλεύρης: «Fake news πως νομιμοποιούνται 90.000 παράνομοι μετανάστες»
Θάνος Πλεύρης: Fake news το ότι νομιμοποιούνται 90.000 παράνομοι μετανάστες – Το νομοσχέδιο απευθύνεται σε όσους έχουν νόμιμη διαμονή
Θάνος Πλεύρης: «Fake news πως νομιμοποιούνται 90.000 παράνομοι μετανάστες»