olibiaki
Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θετική σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε μετά από έλεγχο ντόπινγκ αθλήτρια του στίβου και μέλος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι.

Η ΕΟΕ ενημερώθηκε ήδη, όπως και η ίδια η αθλήτρια, η οποία έχει ήδη αγωνιστεί στον προκριματικό του αγωνίσματός της και δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Πλέον απομένει η εξέταση του δεύτερου δείγματος, το οποίο αν είναι επίσης θετικό θα επιφέρει την τιμωρία της αθλήτριας.

Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, όπου τονίζει πως η ενημέρωση από τον ΕΟΚΑΝ έγινε σήμερα στις 13.49, ενώ ζητήθηκε η αποχώρηση του συγκεκριμένου ατόμου από το Ολυμπιακό Χωριό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13.49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αεροπλανο
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Η οδηγία που ακούγεται τυπική πριν από απογείωση και προσγείωση, αλλά παίζει κρίσιμο ρόλο στην ασφάλεια επιβατών και πληρώματος
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
Ζητά δημόσιες διευκρινίσεις για τα πτυχία και αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»