σεισμός
Η δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και σε αρκετές άλλες περιοχές της Ανατολικής Κρήτης.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας σημειώθηκε στις 6:25 σήμερα, ξημερώματα της Κυριακής. Το επίκεντρο της δόνησης καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια του νομού Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα σε απόσταση 13 χιλιομέτρων νότια – νοτιοανατολικά της Άρβης.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 7.6 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και σε αρκετές άλλες περιοχές της Ανατολικής Κρήτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα