Κοινωνία

Φρίκη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε αιχμάλωτη και τη βίαζε τρεις εβδομάδες

βιασμός 11χρονης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα με εμφανή τραύματα σε σώμα, πρόσωπο και χέρια

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 32χρονη στο Διδυμότειχο, η οποία μετέβη στο Α.Τ. Διδυμότειχου, φέροντας εμφανή τραύματα στο σώμα, στο πρόσωπο και στα χέρια.

Συγκεκριμένα χθες (03/08) η 32χρονη γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου ότι ο 32χρονος σύντροφός της την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κοπέλα οι αρρωστημένες πράξεις του 32χρονου ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι λίγες ώρες προτού η γυναίκα πει στους αστυνομικούς όσα βίωνε.

Η άτυχη 32χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εμφανή τραύματα, αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία που διέμενε ο 32χρονος σύντροφος της κοπέλας, όπου και την κρατούσε αιχμάλωτη, όμως δεν τον εντόπισαν.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία