Συναγερμός στη Μεταμόρφωση: Έκρηξη σε ψητοπωλείο
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και εντόπισαν εντός του ψητοπωλείου δύο γκαζάκια

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε ψητοπωλείο στην Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της Παρασκευής από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια τα οποία εξερράγησαν στις 03:45 τα ξημερώματα, στο κατάστημα εστίασης που βρίσκεται επί της οδού Γ. Παπανδρέου.

Οι άγνωστοι φέρονται να προσέγγισαν το κατάστημα και να τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια κι εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ γυαλιά από τη τζαμαρία κι άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και εντόπισαν εντός του ψητοπωλείου δύο γκαζάκια, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Skydiver
«Μέσα από τη βελόνα»: Skydivers διασχίζουν το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου με 200+ χλμ/ώρα (Video)
Θέαμα που κόβει την ανάσα: Πέντε αθλητές πετούν γύρω από το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου
«Μέσα από τη βελόνα»: Skydivers διασχίζουν το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου με 200+ χλμ/ώρα (Video)
βουλη
Αναφορά στη Βουλή: «Χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί στεγάζονται σε ασυντήρητα ή ελλιπώς συντηρημένα κτήρια»
«Εικόνα εγκατάλειψης στη σχολική στέγη» - Κατάθεση αναφοράς στη Βουλή
Αναφορά στη Βουλή: «Χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί στεγάζονται σε ασυντήρητα ή ελλιπώς συντηρημένα κτήρια»