Το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι χάρισε ο Απόστολος Χρήστου, κατακτώντας το ασημένιο στα 200μ. ύπτιο, με τη συγκίνησή του να είναι εμφανής στην απονομή.
Έγινε ο δεύτερος Έλληνας μετά τον μεγάλο Σπύρο Γιαννιώτη με δύο τελικούς στην κολύμβηση στην ίδια διοργάνωση και παράλληλα ο πρώτος με μετάλλιο σε πισίνα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, με λίγα λόγια, εξελίχθηκαν σε θρίαμβο για τον Χρήστου, ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτές τις μέρες ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του.
Μια καριέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 28χρονος κολυμβητής κατάφερε να γίνει και ασημένιος Ολυμπιονίκης, με τη συγκίνησή του και τη χαρά του παράλληλα να μην κρύβονται στην απονομή.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Alfavita Newsroom