peripoliko
Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει η σύζυγος του τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Κρήτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Ελληνοκαναδός τουρίστας σε μπαρ του Ηρακλείου στην Κρήτη, ενώ δικαιοσύνη ζητά η σύζυγός του.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν άφαντοι μέχρι σήμερα, παρότι εκδόθηκαν σε βάρος του εντάλματα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Υπενθυμίζεται πως για το αιματηρό περιστατικό έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι της Κρήτης.

Μεταξύ ζωής και θανάτου

Η σύζυγός του 49χρονου μιλώντας στο STAR αναφέρει πως είναι θαύμα ότι ζει ο άνδρας της και πως βρισκόταν κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου. «Για εμένα το σημαντικό είναι ο Εμμανουήλ να γυρίσει πίσω στην ζωή. Αλλά αυτοί ακόμα είναι ελεύθεροι και δεν έχουν συλληφθεί δύο εβδομάδες μετά. Ξέρω ότι η αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το πιστεύω αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Στον Καναδά όπου ζω οι κατηγορούμενοι φθάνουν γρήγορα ενώπιον του δικαστικού συστήματος, καθώς αποτελούν απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της. Δεν νομίζω ότι κανένας θα ήθελε να είναι στη θέση μας αυτή τη στιγμή, γιατί βρεθήκαμε στην κόλαση. Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω ανθρώπους. Θέλουμε δικαιοσύνη» σημείωσε, ενώ για την πορεία της υγείας του 49χρονου ανέφερε πως  «αναρρώνει σιγά σιγά μέρα με τη μέρα αλλά η πλήρης ανάρρωση όπως μιλήσαμε με τους γιατρούς μπορεί να πάρει έναν χρόνο. Βλέπει πολύ θολά. Είναι θαύμα ότι ακόμα ζει».

Ανησυχία για τους χειρισμούς της αστυνομίας

Ο δικηγόρος του 49χρονου, σε επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, εκφράζει την αγανάκτησή του και την έντονη ανησυχία σχετικά με τους χειρισμούς των Αρχών στο θλιβερό συμβάν της 16ης Απριλίου με τον άγριο ξυλοδαρμό του πελάτη του από πέντε άτομα μέσα σε ένα μπαρ στο Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, κάνει λόγο για «προφανή αδυναμία ή απροθυμία της τοπικής αστυνομίας να εντοπίσει και να συλλάβει τους υπόπτους» και για αδράνεια που «υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στο σύστημα δικαιοσύνης», ενώ «αποτελεί και σημαντική απειλή για την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 24/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Ραφαήλ
Παναγιώτης Ραφαήλ: «Σας ευχαριστώ όλους» – Έξι χρόνια από τη θεραπεία που άλλαξε τη ζωή του
Έξι χρόνια θαύματος: Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ στέλνει μήνυμα-γροθιά στην ασθένεια (Βίντεο)
Παναγιώτης Ραφαήλ: «Σας ευχαριστώ όλους» – Έξι χρόνια από τη θεραπεία που άλλαξε τη ζωή του
misthoi-peinas
Κομισιόν για έλλειψη εκπαιδευτικών: Φταίει η χαμηλή "ελκυστικότητα" και όχι οι μισθοί!
Καμία αναφορά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων εκπαιδευτικών
Κομισιόν για έλλειψη εκπαιδευτικών: Φταίει η χαμηλή "ελκυστικότητα" και όχι οι μισθοί!
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Παιδιά και εκπαιδευτικοί να πείτε το «μεγάλο ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας
«Να συμβάλετε στο σπάσιμο του κύκλου βίας» - Το κάλεσμα της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της...
Σοφία Ζαχαράκη: Παιδιά και εκπαιδευτικοί να πείτε το «μεγάλο ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας
Σχολικό βιβλίο Γλώσσας
«Έβαζε τα παιδιά να ζωγραφίζουν σταυρούς και αγίους» - Σάλος με τη δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο για θωπεία
Απίστευτες καταγγελίες από γονείς - Η δασκάλα ήθελε να κάνει μήνυση, αλλά απαγορεύεται για παιδιά κάτω των 8 ετών
«Έβαζε τα παιδιά να ζωγραφίζουν σταυρούς και αγίους» - Σάλος με τη δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο για θωπεία