Νοσοκομείο
Η ίδια έχει διαφύγει το κίνδυνο

Δεύτερη σοβαρή επιπλοκή εγκύου στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα. Το περιστατικό οδήγησε σε μια νέα τραγωδία με την απώλεια του βρέφους το οποίο κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το tempo24.news η έγκυος παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την 38χρονη εγκυμονούσα κοπέλα που νοσηλευόταν στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Φαίνεται πως στη δεύτερη περίπτωση η ίδια έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά τη σοβαρή επιπλοκή της εγκυμοσύνης της, όμως το βρέφος της δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης υπέστη τριπλή ανακοπή και κατέληξε, ενώ το παιδί της ήταν ήδη νεκρό.

Οι δύο γυναίκες ήταν σχεδόν στην ίδια ηλικία, ενώ και τα δύο περιστατικά διαδραματίστηκαν στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας