Κοινωνία 0

Θλίψη στην Πάτρα: Και δεύτερη έγκυος με επιπλοκή στον 9ο μήνα - Πέθανε το βρέφος

Νοσοκομείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ίδια έχει διαφύγει το κίνδυνο

Δεύτερη σοβαρή επιπλοκή εγκύου στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα. Το περιστατικό οδήγησε σε μια νέα τραγωδία με την απώλεια του βρέφους το οποίο κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το tempo24.news η έγκυος παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την 38χρονη εγκυμονούσα κοπέλα που νοσηλευόταν στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Φαίνεται πως στη δεύτερη περίπτωση η ίδια έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά τη σοβαρή επιπλοκή της εγκυμοσύνης της, όμως το βρέφος της δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης υπέστη τριπλή ανακοπή και κατέληξε, ενώ το παιδί της ήταν ήδη νεκρό.

Οι δύο γυναίκες ήταν σχεδόν στην ίδια ηλικία, ενώ και τα δύο περιστατικά διαδραματίστηκαν στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία