elliot
Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε όταν άρχισε να παίζει τρομπέτα σε ηλικία πέντε ετών.

Ένας μαθητής δημοτικού σχολείου συνέθεσε ένα πρωτότυπο ορχηστρικό μουσικό έργο που έκανε πρεμιέρα σε εκκλησία στο Σόμερσετ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Η σύνθεση του Έλιοτ με τίτλο «Galactic Procession» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Ουέλινγκτον.

Ο 11χρονος έγραψε το έργο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας με τίτλο «On the Record» που υλοποιείται από την Actiontrack Performance Company, οργάνωση που προωθεί τις παραστατικές τέχνες.

Ο Έλιοτ είπε στο BBC ότι το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε όταν άρχισε να παίζει τρομπέτα σε ηλικία πέντε ετών.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»