seismos
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο. Ενώ στην Ελλάδα γίνονται σεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ ανά 2 χρόνια, δεν έχει σημειωθεί τέτοια δόνηση από το 2021. Τελευταία φορά που τα Δωδεκάνησα είχαν μεγάλο σεισμό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια»

Ο Ολλανδός ερευνητής, Φρανκ Χούγκερμπετς με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για επερχόμενο σεισμό στην περιοχή των Δωδεκανήσων και γενικότερα στον ελλαδικό χώρο.

Ο Ολλανδός ερευνητής που είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία πέρσι προειδοποιεί την Ελλάδα για μεγάλο σεισμό, μετά τα 4,7 Ρίχτερ στο Τσανακάλε της Τουρκίας.

«Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο. Ενώ στην Ελλάδα γίνονται σεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ ανά 2 χρόνια, δεν έχει σημειωθεί τέτοια δόνηση από το 2021. Τελευταία φορά που τα Δωδεκάνησα είχαν μεγάλο σεισμό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», ανέφερε ο Χούγκερμπερτς.

Παράλληλα, λίγο αργότερα έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρει λιτά «Να είσαι προσεκτικοί. Ένας ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή είναι πιθανός»!

Ο Χούγκερμπετς προβλέπει, όπως αναφέρει ο ίδιος, τους σεισμούς με βάση τις κινήσεις των πλανητών, με τις μεθόδους του να είναι αμφιλεγόμενες.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονικη
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 286 προσλήψεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Οι ειδικότητες, τα κριτήρια και οι προθεσμίες
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πράσινο φως για 286 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Ξεκινούν οι αιτήσεις
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 286 προσλήψεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Οι ειδικότητες, τα κριτήρια και οι προθεσμίες
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει και πίσω φαίνεται λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
Η κόντρα για το ακίνητο Ανδρουλάκη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τις περιουσιακές δηλώσεις της ΝΔ
Η αντεπίθεση της Χαριλάου Τρικούπη και τα «καρφιά» για τα κεφάλαια υπουργών στο εξωτερικό
Η κόντρα για το ακίνητο Ανδρουλάκη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τις περιουσιακές δηλώσεις της ΝΔ