τροχαίο
Συγκρούστηκαν ένα φορτηγό με ένα βαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας, ενώ δύο ακόμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7) σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της εξόδου για Αυλώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ειδικότερα, συγκρούστηκαν ένα φορτηγό με ένα βαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας, ενώ δύο ακόμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο τραυματίες φέρει σοβαρά τραύματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της σύγκρουσης, με την Τροχαία να διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο, με τους αστυνομικούς να δίνουν εναλλακτικές διαδρομές στα οχήματα που διέρχονταν του σημείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα