Κοινωνία 0

Έχουμε ξεφύγει! Τουρίστες ξυλοκόπησαν 33χρονο για ένα τσιγάρο

Μπαρ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου

Σκηνές άγριου ξύλου διαδραματίστηκαν χθες τα ξημερώματα στη Ζάκυνθο, όταν ένας 33χρονος ξυλοκοπήθηκε μέσα σε μπαρ με αφορμή ένα τσιγάρο. Σε τέσσερις συλλήψεις νεαρών ατόμων από τη Βρετανία προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, το θύμα περνούσε έξω από ένα κλαμπ στον Λαγανά, όταν του ήρθε ένα τσιγάρο που πέταξαν μέσα από το μαγαζί. Ο ίδιος μπήκε στο εσωτερικό έτσι ώστε να ζητήσει εξηγήσεις. Αντί όμως να του ζητήσουν συγνώμη, μία ομάδα θαμώνων του επιτέθηκε μέσα στο κλαμπ και τον οποίο ξυλοκόπησαν με γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί αρχικά προχώρησαν σε 7 προσαγωγές από τις οποίες οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για δύο 21 ετών και δύο 20 ετών, ενώ αναζητείται ακόμα ένας.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία