Thumbnail
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, το απόγευμα της Τετάρτης (17/07).

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ένας 19χρονος, μετά από διένεξη που είχε, για άγνωστη αιτία, με έναν 16 χρόνο του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να καταλήξει στο οδόστρωμα, βαριά τραυματισμένος.

Στο σημείο επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Κορίνθου, ωστόσο, ο 19χρονος δράστης είχε διαφύγει, εκμεταλλευόμενος την παρουσία πολιτών καθώς και την αναστάτωση που επικρατούσε εκείνη την ώρα.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στην γνάθο. Ο ανήλικος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αττικής, για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο. Οι γονείς του 16χρονου θα προβούν σε νομικές ενέργειες, με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να τιμωρηθεί ο δράστης της επίθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπανάνα
Ο λόγος που οι μπανάνες πρέπει να πλένονται πριν καν τις ακουμπήσετε στον πάγκο
Δεν αφορά τη φλούδα που τρώμε, αλλά τους αόρατους κινδύνους που μεταφέρονται στο σπίτι μαζί τους
Ο λόγος που οι μπανάνες πρέπει να πλένονται πριν καν τις ακουμπήσετε στον πάγκο