Ιωάννινα: Συνελήφθη 16χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στα Ιωάννινα

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησε η αστυνομία στα Ιωάννινα.

Ο ανήλικος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ συμμετείχε σε συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Στο νοσοκομείο 3 άτομα

Από τη συμπλοκή στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω 16χρονος με άγνωστους συνεργούς του εναντίον μίας άλλης παρέας, τρία άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα και μαχαίρια.

Μετά τη σύλληψη του ανήλικου, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Το χρονικό της επίθεσης

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προχθές το βράδυ, μετά από συμπλοκή στο Πέραμα Ιωαννίνων και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο συλληφθείς, σε συνεργασία με άγνωστους συνεργούς του, επιτέθηκε και τραυμάτισε τους τρεις ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα, πριν τραπούν σε φυγή. Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Ο 16χρονος, ο οποίος στερείται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Papandreou_ΚΙΝΑΛ
Σφοδρή κριτική Παπανδρέου στην κυβέρνηση για την υποβάθμιση της εκπαίδευσης - «Η Παιδεία πεδίο αγοράς – παράγει ανισότητες»
Παπανδρέου: «Η Παιδεία δεν είναι εμπόρευμα – είναι δημόσιο αγαθό»
Σφοδρή κριτική Παπανδρέου στην κυβέρνηση για την υποβάθμιση της εκπαίδευσης - «Η Παιδεία πεδίο αγοράς – παράγει ανισότητες»
εκπαιδευτικά κενά
Κραυγή αγωνίας στα σχολεία: Χιλιάδες μαθητές χωρίς εκπαιδευτικούς
Με 10.509 κενά πανελλαδικά και 640 στην Α’ ΔΙΠΕ Αθήνας, ο Α’ Σύλλογος Εκπαιδευτικών καταγγέλλει συνειδητή υποστελέχωση και ζητά άμεσες προσλήψεις
Κραυγή αγωνίας στα σχολεία: Χιλιάδες μαθητές χωρίς εκπαιδευτικούς