Παραλία Νας
Αυτή είναι ίσως η πιο επικίνδυνη παραλία στην Ελλάδα

Μπορεί να χρειάστηκε να περπατήσετε αρκετή ώρα για να φτάσετε στον Μπάλο, μπορεί να... πάθατε κάτι βλέποντας το ύψος και τα σκαλοπάτια για να κατεβείτε στους Εγκρεμνούς, όμως τίποτα από αυτά δεν συγκρίνεται με την παραλία Νας στην Ικαρία.

Η παραλία Νας στην Ικαρία θεωρείται από αρκετούς η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα, καθώς η πρόσβαση γίνεται μόνο με ορειβασία. Η Νας βρίσκεται στα βόρεια του νησιού, αποκομμένη από την ενδοχώρα με απότομους γκρεμούς. Για να φτάσετε εκεί, χρειάζεται να κατεβείτε στο επίπεδο της ακρογιαλιάς έπειτα από αρκετό περπάτημα, μέσα από απότομα βράχια και πέτρινα σκαλοπάτια.

Η παραλία διαθέτει ακόμα και σχοινί κοντά στην ακτή, έτσι ώστε οι λουόμενοι να πιάνονται και να μην παρασύρονται από τα κύματα κάνοντας το μπάνιο τους.

Καθώς προσελκύει λιγότερο κόσμο, η Νας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές και τους φίλους του ελεύθερου κάμπινγκ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Ο Αλέξης Τσίπρας «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις στον κεντροαριστερό χώρο – «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όταν θα έχουμε σχέδιο και ομάδα με εμπειρία»
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Μητέρα στο Ιράν κλαίει στην κηδεία της κόρης της που σκοτώθηκε σε σχολείο
Το Ιράν έπληξε την αμερικανική βάση που χρησιμοποιήθηκε για τη σφαγή των μαθητριών στη Μινάμπ
Εκδίκηση για τη Μινάμπ: Το Ιράν στοχοθέτησε αμερικανικές εγκαταστάσεις στα Εμιράτα – «Προφανώς έγιναν λάθη» παραδέχονται οι ΗΠΑ
Το Ιράν έπληξε την αμερικανική βάση που χρησιμοποιήθηκε για τη σφαγή των μαθητριών στη Μινάμπ