Σε δίκη γνωστός τράπερ για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου φοιτητή
Το Δικαστικό Συμβούλιο θεωρεί ότι από την πράξη τους αυτή προκάλεσαν στον παθόντα βαριά σωματική βλάβη, και δη κίνδυνο ζωής, βαριά και μακροχρόνια ασθένεια

Στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται να δικαστούν 25χρονος γνωστός τράπερ και ο 24χρονος φίλος του που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά – για ασήμαντη αφορμή – έναν 23χρονο φοιτητή, τον περασμένο Ιανουάριο, σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι – προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών – παραπέμπονται σε δίκη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, όπως ήταν η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε αρχικά και για την οποία κλήθηκαν να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Το Δικαστικό Συμβούλιο θεωρεί ότι από την πράξη τους αυτή προκάλεσαν στον παθόντα βαριά σωματική βλάβη, και δη κίνδυνο ζωής, βαριά και μακροχρόνια ασθένεια. Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου με δύο φίλους του σε μπαρ της οδού Συγγρού, όταν αναγνωρίζοντας τον τράπερ τον πλησίασε και του απηύθυνε τη φράση “εσύ είσαι διάσημος”. Τότε ο 25χρονος μουσικός τον κάλεσε κοντά του και του απάντησε “τι είπες ρε, εγώ είμαι διάσημος”, χτυπώντας τον αιφνιδιαστικά με το πρόσωπό του στο κεφάλι (κουτουλιά).

Το θύμα, κατά πληροφορίες, τραντάχτηκε κάνοντας ένα με δυο βήματα πίσω και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ο 24χρονος φίλος του τράπερ τον κλώτσησε με δύναμη στον θώρακα, με συνέπεια ο φοιτητής να πέσει κάτω και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χάνοντας για λίγα λεπτά τις αισθήσεις του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παρουσίαση και ορκωμοσία εκπαιδευτικών
Από σήμερα Τρίτη, με την έκδοση του ΦΕΚ, οι διοριζόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας
Σήμερα στο ΦΕΚ η δημοσίευση που αφορά στο μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών
Από σήμερα Τρίτη, με την έκδοση του ΦΕΚ, οι διοριζόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας
laptop_ergasia.jpg
Νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο: 13ωρη Εργασία, δεκάωρο και «ταχεία πρόσληψη»
Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο φέρνει 13ωρη ημερήσια απασχόληση, δεκάωρη εβδομάδα, φθηνότερες υπερωρίες και «Ταχεία Πρόσληψη» δύο ημερών- Όλες οι...
Νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο: 13ωρη Εργασία, δεκάωρο και «ταχεία πρόσληψη»