Thumbnail
Συγγενικά του πρόσωπα είχαν επισημάνει πως τα τελευταία 24ωρα είχε διαμαρτυρηθεί για επίμονες αδιαθεσίες

Το τραγικό γεγονός θανάτου ενός 39χρονου επαγγελματία οδηγού ΚΤΕΛ, βύθισε στο πένθος το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άτυχος οδηγός ΚΤΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε κανονικά στην εργασία του στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου, έκανε ένα δρομολόγιο, ωστόσο αμέσως μετά ζήτησε αντικατάσταση καθώς ένιωθε έντονη δυσφορία.

Στη συνέχεια οδηγώντας το αυτοκίνητό του επέστρεψε στο σπίτι του στις Μεσαμπελιές όπου και κατέρρευσε, όπως σημειώνει το cretalive.gr.

Το άψυχο σώμα του 39χρονου βρήκαν οι συγγενείς του και μολονότι ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή της οποιασδήποτε ιατρικής συνδρομής.

Ο θάνατος του 39χρονο χαρακτηρίζεται από τις αρχές αιφνίδιος, και έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενικά του πρόσωπα είχαν επισημάνει πως τα τελευταία 24ωρα είχε διαμαρτυρηθεί για επίμονες αδιαθεσίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
«Προδοσία, συνέδριο παρωδία και φλερτ με τη Δεξιά» - Το κείμενο φωτιά των μελών που αποχωρούν από τους «Δημοκράτες»
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το διακρατικό επιστημονικό συνέδριο Ελλάδας – Κύπρου «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας