xylodarmos
Κρήτη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Ο ξυλοδαρμός έγινε... τροχαίο, όμως δεν έπεισε

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Ελλάδα. Η διαφορά στη νέα περίπτωση έχει να κάνει με τον τρόπο που έγινε προσπάθεια να δικαιολογηθεί.

Ένας νεαρός άνδρας 21 ετών και μια νεαρή γυναίκα, 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της Μάλια Χερσονήσου, στην Κρήτη, κλήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από το ΕΚΑΒ, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα, παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα