Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο ηλικιωμένος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον γιό του

άντρας παγκάκι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο γιος του 82χρονου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας

Έφυγε από τη ζωή ο 82χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο του τον γιο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο διαμέρισμά του στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος του 82χρονου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τα πάντα.

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το πρωί, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν με ανακοπή καρδιάς, μετά τον ξυλοδαρμό.

Ο ξυλοδαρμός του 82χρονου αποκαλύφθηκε αρχικά τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο ίδιος είπε στον γιατρό του νοσοκομείου που τον εξέτασε, πως ο γιος του είχε χτυπήσει και εκείνος και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία σε βάρος του 42χρονου από ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, αναμένεται να αλλάξει μετά την εξέλιξη αυτή, όπως σημειώνει το thestival.gr.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία