Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι πληρώνονται στις 26 και ποιοι στις 28 Αυγούστου - Πότε φαίνονται τα χρήματα στα ΑΤΜ

Κοινωνία 0

Ant1 όπως... Μεσαίωνας - Επιβάλει dress code στους εργαζόμενους- «Αποφεύγουμε προκλητικά ρούχα, ντεκολτέ και κοντές φούστες»

ant1
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιστροφή στο Μεσαίωνα κάνει ο όμιλος του ΑNT1 - Tα... προκλητικά ρούχα απαγορεύονται από Δευτέρα στο σταθμό

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής του ANT1 με αφορμή την μπλούζα που φορούσε ο κάμεραμαν αποκάλυψε το email που έλαβαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένοι.

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.

 

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σημειώνει: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;». «Κοιμούνται και δεν τα ακούνε αυτά που λέμε», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως ολόκληρο το email που αναφέρει αναλυτικά ποια ρούχα επιτρέπονται στους διαδρόμους του σταθμού και ποια απαγορεύονται διά ροπάλου.

Ωστόσο το πάνελ της εκπομπής του Alpha σχολιάζοντας το email αυτό τοποθετήθηκε με επιχειρήματα τύπου «στην Εκκλησία πώς πηγαίνουμε;, η πλαστική παντόφλα δεν είναι για το χώρο εργασίας κ.α» κοιτώντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. 

Η ενδυματολογική επιλογή του κάθε ατόμου γεγονός που το πανελ της εκπομπής υποστηρίζει με τις πράξεις και την επιλογή των ρούχων αλλά όχι με το λόγο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πόσοι θα προσληφθούν ανά κλάδο και ειδικότητα στην Α΄ φάση

Έρχεται σταδιακή επιστροφή 13ου μισθού και 13ης σύνταξης; Τα σχέδια της κυβέρνησης

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία