εκαβ
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα μεγάλο κλαδί δέντρου υποχώρησε και έπεσε πάνω στο αγόρι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο φαράγγι Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.gr, το άτυχο παιδί, το οποίο καταγόταν από τον Λίβανο, βρισκόταν στην Τροιζηνία για διακοπές και βρέθηκε στο Διαβολογέφυρο με γκρουπ τουριστών και άλλων παιδιών για να θαυμάσουν, να παίξουν και να γνωρίσουν το πανέμορφο φαράγγι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα μεγάλο κλαδί δέντρου υποχώρησε και έπεσε πάνω στο αγόρι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά, άνθρωποι του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων και άνδρες της Αστυνομίας. Δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης του αγοριού δεν έφεραν αποτέλεσμα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλίκη Καλλέργη στην Ελβετία
Κραν Μοντανά: Αγωνία για τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της
Θρίλερ με το 15χρονο κορίτσι που χάθηκε στη φονική πυρκαγιά στο Le Constellation - Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού της
Κραν Μοντανά: Αγωνία για τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της