Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Αυγής” καταγγέλλουν πως τους απέκλεισαν την πρόσβαση από την ιστοσελίδα και τα social media της εφημερίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημοσιεύσουν τις επόμενες απεργιακές τους κινητοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαντωνίου, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:
«Μόλις μπλόκαραν την πρόσβαση των εργαζομένων στην ιστοσελίδα και στα social media της Αυγής, γεγονός που σημαίνει ότι αδυνατούμε να υλοποιήσουμε τη συλλογική μας απόφαση για δημοσίευση απεργιακού περιεχομένου».
Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Η Αυγή” και της ιστοσελίδας avgi.gr, μετά την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να αναστείλει την έκδοση του ημερήσιου φύλλου, εξήγγειλαν 24ωρες απεργίες μέχρι να δικαιωθούν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι ήταν ο «παιδοτρίβης» στην Αρχαία Ελλάδα;
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ