nosokomeio-paidwn
Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη, όπως σημείωσε ο γνωστός εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιαδης η αξονική εγκεφάλου που του έγινε ήταν θετική.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα.

Το παιδί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη, όπως σημείωσε ο γνωστός εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιαδης η αξονική εγκεφάλου που του έγινε ήταν θετική.

Ο μικρός θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση από πλευράς γιατρών, για την κατάστασή του σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως ο 6χρονος ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονιών του.

Ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε γρήγορα και ανέσυρε το αγοράκι από τον πυθμένα της πισίνας, Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ γιατρός που βρισκόταν εκεί, με απινιδωτή, προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δσ
ΠΑΣΥΔ: Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διδακτόρων Δημοσίου ολοκλήρωσε τις αρχαιρεσίες του με ποσοστό συμμετοχής 85,3%, θέτοντας στο επίκεντρο την ενίσχυση του ρόλου...
ΠΑΣΥΔ: Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής
Αχιλλέας Μπέος
Νέο παραλήρημα Μπέου: Ζητά «μπουλντόζες» για να σβηστούν τα ονόματα των θυμάτων από το Σύνταγμα
Σάλος από τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου: «Να πάνε στα Τέμπη να κλάψουν οι συγγενείς»
Νέο παραλήρημα Μπέου: Ζητά «μπουλντόζες» για να σβηστούν τα ονόματα των θυμάτων από το Σύνταγμα