Τραγικό τέλος είχε ένας 44χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού στα Καμένα Βούρλα, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι (25/06) σε ορεινή περιοχή.
Τον 44χρονο οικογενειάρχη, πατέρα ενός μικρού παιδιού, αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι τις τελευταίες ώρες στα Καμένα Βούρλα, όταν σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά τους.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επέλεξε ένα απομακρυσμένο μέρος στην Καρυά Καμένων Βούρλων και με ένα αυτοσχέδιο βρόγχο που πέρασε σε δέντρο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το ΑΤ Καμένων Βούρλων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί
Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom