Ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συντρόφου του. Ήδη ο δημοσιογράφος είναι στο ΑΤ Ομόνοιας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο γνωστός δημοσιογράφος ρεπόρτερ της ΕΡΤ κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου, αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα από τη νεαρή δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ, που είχε συνάψει σχέση με τον φερόμενο ως δράστη.
Η σύντροφος του η οποία βρέθηκε με εμφανή τα σημάδια σωματικής κακοποίησης, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να τον καταγγείλει στις Αρχές.
Στο πρόσωπό της νεαρής υπάρχουν σημάδια και τραύματα ενώ αναμένεται και να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
Η κοπέλα έχει προσκομίσει χαρτί από νοσοκομείο που πιστοποιεί τον τραυματισμό της και ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί
Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom