fotia pyrkagia canadair
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Canadair χτύπησε σε πεύκο κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης

Παραλίγο να συμβεί τραγωδία με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής σήμερα το απόγευμα (25/06), στη Ναυπακτία, όπου μαίνεται φωτιά.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που καταγράφηκε από χρήστη του Facebook, φαίνεται πως παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Canadair, καθώς χτύπησε σε πεύκο κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Ωστόσο, ο πιλότος κατάφερε να κρατήσει το αεροσκάφος σε ισορροπία, χωρίς να σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν οι δυνάμεις κατάσβεσης σε επίγεια και εναέρια μέσα οι οποίες επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο.

Συνολικά, στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 26 οχήματα, τρία πεζοπόρα τμήματα, εννιά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
Τι δείχνουν νέες έρευνες για τα νήπια, τη γλωσσική ανάπτυξη και τα όρια της τεχνολογίας στο σπίτι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»