αυτοκίνητο
Βγήκε από το όχημα και χωρίς να το καταλάβει έκλεισε την πόρτα, με συνέπεια να κλειδώσουν οι πόρτες του αυτοκινήτου και το 2,5 ετών αγοράκι της να κινδυνεύει με θερμοπληξία, αφού τα παράθυρα ήταν κλειστά και τα κλειδιά εντός του οχήματος

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε το απόγευμα της Πέμπτης μια γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν το μόλις 2,5 ετών παιδάκι της έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για 30 λεπτά. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για να λήξει η περιπέτεια του παιδιού και η αγωνία της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 19:30 η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της επί της οδού Νικολάου Γερμανού, απέναντι από τη ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης.

Αφού έσβησε τον κινητήρα του ΙΧ, άφησε τα κλειδιά στο ταμπλό του οχήματος και στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει στην αγκαλιά της το αγοράκι της από το πορτ μπεμπέ που ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Βγήκε από το όχημα και χωρίς να το καταλάβει έκλεισε την πόρτα, με συνέπεια να κλειδώσουν οι πόρτες του αυτοκινήτου και το 2,5 ετών αγοράκι της να κινδυνεύει με θερμοπληξία, αφού τα παράθυρα ήταν κλειστά και τα κλειδιά εντός του οχήματος.

Για το συμβάν κλήθηκε η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία. Οι πυροσβέστες με τη συνδρομή αστυνομικών, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να ανοίξουν το πίσω παράθυρο και εν συνεχεία να αποκτήσουν πρόσβαση στην πόρτα του οδηγού και να την ανοίξουν. Η περιπέτεια για το μόλις 2,5 ετών αγοράκι είχε λήξει αισίως μετά από περίπου μισή ώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπισκοτα
Μουστατσόνια Κέρκυρας: Ένα παραδοσιακό αμυγδαλωτό γλυκό
Στην Κέρκυρα τα παραδοσιακά ψητά αμυγδαλωτά ονομάζονται μουστατσόνια, ενώ οι νεότεροι τα λένε μακαρόν. Είναι τα ίδια γλυκίσματα που αλλού στην Ελλάδα...
Μουστατσόνια Κέρκυρας: Ένα παραδοσιακό αμυγδαλωτό γλυκό
αντω
ΚΥΣΠΕ: Κατάταξη σχολικών μονάδων, αποσπάσεις και παραιτήσεις εκπαιδευτικών
Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ στις 5 Νοεμβρίου - Για τα θέματα που θα συζητηθούν ενημερώνει στο alfavita ο αιρετός ΚΥΣΠΕ, Αναστάσιος Αντωνιάδης
ΚΥΣΠΕ: Κατάταξη σχολικών μονάδων, αποσπάσεις και παραιτήσεις εκπαιδευτικών