Επίθεση σε δημοσιογράφο
Φωτιά στο Κορωπί: Δημοσιογράφος δέχθηκε άγρια επίθεση σε ζωντανή μετάδοση

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, την ώρα που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως φάνηκε κατά τη ζωντανή μετάδοση του MEGA, ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος έπεσε στο έδαφος καθώς δέχθηκε γρονθοκοπήματα από τρία άτομα.

Δείτε το περιστατικό από το 2ο λεπτό στο παρακάτω βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

istoria.jpg
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διακυβεύεται στην «Αντιγόνη» ή στον Θουκυδίδη, δεν φταις εσύ· φταίει ο τρόπος που σου τα δίδαξαν.
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.