Lytras
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Εξακολουθεί να αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας εξακολουθεί να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά προς το παρόν παραμένει άφαντος, παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων του ότι θα παρουσιαστεί στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος ξυλοκόπησε βάναυσα την σύζυγό του, ενώ η υπόθεση είχε κι άλλες εξελίξεις, καθώς το θύμα κατήγγειλε εισβολή στο σπίτι της χθες το βράδυ από τον ποινικολόγο και την πρώην γυναίκα του, η οποία έχει συλληφθεί και κρατείται.

Μήνυση από τη σύζυγό του

Η σύζυγος του προχώρησε σε μήνυση κατά του ίδιου, αλλά και της πρώην συζύγου του κατηγορώντας τους ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι της χθες το βράδυ.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο στην αυλή του σπιτιού πάτησε το panic button. Υπενθυμίζεται ότι ο μοναδικός όρος με τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο δικηγόρος ήταν να μην πλησιάσει την σύζυγό του.

Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο και για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε και για απειλητικό μήνυμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης – Τι μετράει πέρα από τους βαθμούς
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
Στις δραματικές εξελίξεις στη Γάζα αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»