βιασμός 11χρονης
Η ίδια πήγε στο Νοσοκομείο Καρύστου

Σοκαρισμένη είναι η Εύβοια, καθώς μία 20χρονη Γαλλίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν συνομήλικό της.

Μάλιστα, η 20χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ένας 20χρονος Γάλλος μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Κάρυστο.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6), από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Καρύστου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγέλλουσα έφτασε μόνη της στο νοσοκομείο.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, η ίδια φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμουν στο ξενοδοχείο ….(αναφέρει όνομα ξενοδοχείου), όπου μένω προσωρινά. Ο …(συνομήλικος ομοεθνής της) με χρήση σωματικής βίας με ανάγκασε σε συνουσία , μέσα στο δωμάτιο μου, παρά τη θέληση μου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.
1ο συνέδριο ΠΕΔΙΠΔΕ: Η «καρδιά» της εκπαίδευσης χτύπησε στη Θεσσαλονίκη
Στο επίκεντρο η εκπαιδευτική ηγεσία: Μεγάλη συμμετοχή στο πρώτο συνέδριο διευθυντών εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη
1ο συνέδριο ΠΕΔΙΠΔΕ: Η «καρδιά» της εκπαίδευσης χτύπησε στη Θεσσαλονίκη
αμφιθεατρο
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»
Κάλεσμα για ενεργό ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας, διεθνείς συνεργασίες και δράσεις υπέρ της ειρήνης απέναντι στην κλιμάκωση των συγκρούσεων
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»