Χαλκιδική: Ελεύθερος ο 90χρονος που ασέλγησε σε 11χρονη – Όσα περιέγραψε η ανήλικη
Αποφασίστηκε να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές του Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 90χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής και της απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης και των γονιών της.

Ο ηλικιωμένος κατά πληροφορίες αρνήθηκε τις πράξεις του για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης κοπέλας.

Το χρονικό

Θυμίζετέ ότι όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (16/06). Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς και οι συγγενείς της 11χρονης, το παιδί είχε βγει έξω να παίξει και κάποια στιγμή χάθηκε, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να το ψάχνουν. Τελικά η ανήλικη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι, σχεδόν δυο ώρες μετά, κλαίγοντας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην ΕΡΤ οι συγγενείς της ανήλικης, το παιδί κατάφερε και έφυγε μόνο του από τα χέρια του ηλικιωμένου πήγε στο σπίτι κατευθείαν και είπε στην μητέρα της τι είχε συμβεί.

«Τρομοκρατημένο κατευθείαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Κατευθείαν πήγα πίσω του. γιατί σε μένα μόνο μιλάει. Λέω παιδί μου τι έγινε. Θείε, λέει, άρχισε να με χαϊδεύει, να με πιάνει, να με φιλάει και πήγα να φύγω και με κρατάει από το χέρι και με τραβάει μέσα στο σπίτι λέει. Άρχισα να κλαίω και έτσι μπόρεσα και έφυγα», όπως ανέφερε συγγενής του παιδιού.

Ενώ ένας άλλος συγγενής του παιδιού μιλά για το πώς προσπαθούσε να παρασύρει το παιδί στο σπίτι του: «Του έδινε χρηματικά ποσά μικρά, του έφερνε δύο, πέντε, δέκα ευρώ. Έφερνε σοκολάτες, τέτοια πράγματα στο σπίτι για να ξεγελάσει το παιδί, να πάει προς τα εκεί».

Γονείς και συγγενείς πήγαν στο σπίτι του ηλικιωμένου να ζητήσουν τον λόγο και εκείνος, όπως καταγγέλλουν, τους απείλησε με τσεκούρι και καραμπίνα.

Στον 90χρονος ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανης προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παράνομη κατακράτηση.

Ωστόσο σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 24/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Ραφαήλ
Παναγιώτης Ραφαήλ: «Σας ευχαριστώ όλους» – Έξι χρόνια από τη θεραπεία που άλλαξε τη ζωή του
Έξι χρόνια θαύματος: Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ στέλνει μήνυμα-γροθιά στην ασθένεια (Βίντεο)
Παναγιώτης Ραφαήλ: «Σας ευχαριστώ όλους» – Έξι χρόνια από τη θεραπεία που άλλαξε τη ζωή του
misthoi-peinas
Κομισιόν για έλλειψη εκπαιδευτικών: Φταίει η χαμηλή "ελκυστικότητα" και όχι οι μισθοί!
Καμία αναφορά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων εκπαιδευτικών
Κομισιόν για έλλειψη εκπαιδευτικών: Φταίει η χαμηλή "ελκυστικότητα" και όχι οι μισθοί!
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Παιδιά και εκπαιδευτικοί να πείτε το «μεγάλο ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας
«Να συμβάλετε στο σπάσιμο του κύκλου βίας» - Το κάλεσμα της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της...
Σοφία Ζαχαράκη: Παιδιά και εκπαιδευτικοί να πείτε το «μεγάλο ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας
Σχολικό βιβλίο Γλώσσας
«Έβαζε τα παιδιά να ζωγραφίζουν σταυρούς και αγίους» - Σάλος με τη δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο για θωπεία
Απίστευτες καταγγελίες από γονείς - Η δασκάλα ήθελε να κάνει μήνυση, αλλά απαγορεύεται για παιδιά κάτω των 8 ετών
«Έβαζε τα παιδιά να ζωγραφίζουν σταυρούς και αγίους» - Σάλος με τη δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο για θωπεία