Κοινωνία

Πάτρα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 3 μαθητές Δημοτικού την ώρα που έπαιζαν μπουγέλο

skilos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα δύο από αυτά αιμορραγούσαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Μαθητές δημοτικού του Κάτω Καστριτσίου στο πάρκο του Πανεπιστημίου Πατρών έπαιζαν το καθιερωμένο μπουγέλο κατά τη λήξη της σχολικής χρονιάς όταν δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καθώς τα παιδιά έπαιζαν υπό την επίβλεψη των γονιών τους 4-5 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στο χώρο του Πανεπιστημίου, επιτέθηκαν και δάγκωσαν, όπως καταγγέλλει μία μητέρα στο thebest.gr, τρία παιδιά.

«Τα δύο από αυτά καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά που ήταν 4-5 τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Όπως είπαν είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου η επίλυση του προβλήματος. Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα» λέει χαρακτηριστικά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία