Κοινωνία

Ελένη Τοπαλούδη: Παραμένουν τα ισόβια για τους δολοφόνους

Ελένη Τοπαλούδη
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν αλλάζει η ποινή των δολοφόνων

Παραμένει η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και των 15 ετών που έχει επιβληθεί σε κάθε ένα εκ των δύο καταδικασθέντων, σε πρώτο και δεύτερο, για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να απορρίψει τις αιτήσεις αναίρεσης των δύο καταδικασθέντων.

Αδύνατον να μετατραπεί η ποινή

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τον συνάδελφο, Βαγγέλη Γκιουγκή, εκπροσώπησαν και στους τρεις βαθμούς δικαιοδοσίας την οικογένεια της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη, σε όλες τις δίκες που διεξήχθησαν μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία