kairos_kakokairia_vroxi
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME
Μέχρι και δέντρα ξήλωσε μπουρίνι στη Βέροια

Στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια, ένα πολύ δυνατό μπουρίνι «ξήλωσε» σκεπές αλλά κι δέντρα προκαλώντας πολλά προβλήματα στην περιοχή.

Ξηλώθηκαν δέντρα και θερμοσίφωνες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ξηλώθηκαν 15 δέντρα, ενώ έφυγαν λαμαρίνες, ταμπέλες και θερμοσίφωνες στον αέρα, ωστόσο δεν υπήρξαν μεγάλες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ένα μεγάλο δέντρο στην οδό Ελιάς κοντά στην πλατεία, «ξηλώθηκε» και έπεσε στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου και την απελευθέρωση του δρόμου.

Σημειώθηκαν πτώσεις σε κολώνες της ΔΕΗ

Δέντρο ξεριζώθηκε και στην Γέφυρα Κούσιου, καταπλακώνοντας ένα ΙΧ. Εκτός από δέντρα σημειώθηκαν και πτώσεις σε κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η μισή πόλη από τον Αγ. Αντώνιο έως το Εργοχώρι να μείνει χωρίς ρεύμα.

Συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΔΕΔΗΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων και μεγάλων κλαδιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Απόκριες
Ανοιχτή πρόσκληση φιλολόγων σε αποκριάτικο γλέντι με λαογραφική και μουσική παρουσίαση στο Ηράκλειο
Η Ένωση Φιλολόγων Ηρακλείου παρουσιάζει: Από τη διονυσιακή λατρεία στο σύγχρονο καρναβάλι
Ανοιχτή πρόσκληση φιλολόγων σε αποκριάτικο γλέντι με λαογραφική και μουσική παρουσίαση στο Ηράκλειο
Βουλή
Διεθνής παρέμβαση για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα: Η ερώτηση στη Βουλή
Τζούφη: «Η κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών»
Διεθνής παρέμβαση για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα: Η ερώτηση στη Βουλή