Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν χθες (12/06) το τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη Βασιλική, που δολοφονήθηκε άγρια στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.
Συντετριμμένοι οι γονείς της και πλήθος κόσμου συνόδευσαν την ανήλικη στην τελευταία της κατοικία. Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί» υπήρχε στα πρόσωπα όλων.
Η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελείται η κηδεία της. Το λευκό φέρετρο συνόδευσαν οι συγγενείς της με τον θρήνο αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους ενώ όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για το ανήλικο κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Τραγική ειρωνεία, ανάμεσα στα λευκά στεφάνια που υπήρχαν στην εκκλησία, το ένα ήταν από την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ