Κοπέλα σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κορίτσι αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Καλαμάτα, με την υπόθεση μιας νεαρής κοπέλας να θυμίζει «Κωσταλέξι». Η 29χρονη φαίνεται σε βίντεο να είναι κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της.

Τα βίντεο με την κατάσταση της 29χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της, ζητώντας την παρέμβαση της πολιτείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Το κορίτσι αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Σε ένα βίντεο ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπονερας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»
Ο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει το νέο πολιτικό εγχείρημα Τσίπρα ως σύγκλιση της σοσιαλδημοκρατίας, της Αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»