Thumbnail
Συναγερμός σε παιδική χαρά με 27χρονο επιδειξία

Συνελήφθη 27χρονος στη Λιβαδειά, ο οποίος έδειχνε και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα σε παιδιά, ενώ βρισκόταν σε παιδική χαρά.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στο Τ.Α. Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 27χρονος, καθώς όπως προέκυψε προανακριτικά, τόσο στις 23 Μαΐου, όσο και στις 27 Μαΐου το απόγευμα, πήγε σε πάρκο-παιδική χαρά όπου έδειχνε και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε παιδιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

airfryer
Φριτέζα αέρος: Πόσο ασφαλής είναι τελικά; Και η επίδρασή της στο σάκχαρο
Η χρήση της είναι εντελώς χωρίς επιπτώσεις, ιδιαίτερα όταν εξετάζεται η σχέση της με τον μεταβολισμό και τα επίπεδα σακχάρου.
Φριτέζα αέρος: Πόσο ασφαλής είναι τελικά; Και η επίδρασή της στο σάκχαρο