Thumbnail
Πώς θα λειτουργήσει η γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) την Τετάρτη 29/5 για τον τελικό του Conference League

Σε μέσο μετακίνησης αποκλειστικά των φιλάθλων θα μετατραπεί η γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 λόγω του τελικού UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί σε σταθμούς, οι τελευταίες αναχωρήσεις συρμών της γραμμής 1 από τους σταθμούς Πειραιάς και Κηφισιά για το επιβατικό κοινό θα γίνουν στις 17:00.

Η γραμμή του ΗΣΑΠ θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια ως αποκλειστικό μέσο μετακίνησης φιλάθλων που είναι κάτοχοι εισιτηρίων προς και από τον σταθμό του Περισσού, με τα σημεία επιβίβασης να είναι οι σταθμοί Φάληρο (για κατόχους κόκκινου εισιτηρίων), Θησείο και Ειρήνη (για κατόχους λευκών εισιτηρίων).

Επιπλέον, η μετακίνηση των φιλάθλων της Φιορεντίνα θα γίνει με τη χρήση λεωφορείων της ΟΣΥ προς και από διαφορετικό σημείο συγκέντρωσης στο ΟΑΚΑ.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται το σύνολο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές όπως και οδηγίες μετακίνησης για φιλάθλους.

Δείτε εδώ αναλυτικά

Σημειώνεται ότι τόσο ο ΟΑΣΑ όσο και η ΣΤΑΣΥ για άγνωστο λόγο δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τις σημαντικές αλλαγές που θα επέλθουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει αύριο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εθνικο
Εθνικό Θέατρο και 210 καλλιτέχνες: Καμπανάκι κινδύνου για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
210 δημιουργοί και το Εθνικό Θέατρο ζητούν ουσιαστικό διάλογο και θεσμικές εγγυήσεις για τη νέα Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών
Εθνικό Θέατρο και 210 καλλιτέχνες: Καμπανάκι κινδύνου για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
pencil_foto_education.jpg
ΟΧΙ Ανέστη! Δεν είμαστε ψεκασμένοι
«Κάνουμε αυτά που κάποιοι περιμένουνε να κάνουμε καθώς διατηρούμε στο προσκήνιο του πολιτικού γίγνεσθαι Κόμματα και πρόσωπα που μας οδήγησαν με...
ΟΧΙ Ανέστη! Δεν είμαστε ψεκασμένοι