tatsopoulos
Ο Πέτρος Τατσόπουλος πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε έξαλλος

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" το πρωί της Δευτέρας (27/05) με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Αφορμή στάθηκε το θέμα με το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, με τον Πέτρο Τατσόπουλο να κατηγορεί τον Ανδρέα Καραγιάννη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

"Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα; Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή" είπε ενοχλημένος ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Κατόπιν οι τόνοι ανέβηκαν.

"Επειδή είμαστε σε μία «ορθόδοξη» χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λακία θέλουμε! Είμαστε στην ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Γεια σας, φεύγω! Δεν χρειάζεται να με πάρετε. Αρκετά με την παράνοια", είπε έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος και αποχώρησε από το πλατό σε σκηνικό πρωτοφανούς έντασης.

Την ίδια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να ηρεμήσει τον συγγραφέα, χωρίς αποτέλεσμα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kathigites fisikis
Διαμαρτυρία βαθμολογητών Φυσικής: «Η Φυσική αντί να μαγεύει… παιδεύει»;;
«Με τα δεδομένα που δημιουργούνται, ποιος μαθητής θα ρισκάρει να επιλέξει κλάδο με Φυσική, όταν ο δρόμος για την επιτυχία μέσα από τα άλλα πεδία...
Διαμαρτυρία βαθμολογητών Φυσικής: «Η Φυσική αντί να μαγεύει… παιδεύει»;;