Ο ΕΟΦ ενημερώθηκε από τον Οργανισμό Φαρμάκων της Νορβηγίας, μέσω του συστήματος ειδοποίησης ανάμεσα στις αρχές των κρατών-μελών, για την διάθεση του ενέσιμου διαλύματος LEMONBOTTLE το οποίο προωθείται για τη λιποδιάλυση. Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι το ανωτέρω προϊόν που κυκλοφορεί με ενδείξεις φαρμάκου, δεν διαθέτει σχετική έγκριση του ΕΟΦ.
Ο ΕΟΦ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προϊόν αυό δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Κατόπιν όλων των ανωτέρω ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να μην προβούν σε προμήθεια και χρήση του ανωτέρω προϊόντος.
Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει
Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ