Κοινωνία

Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο 13χρονος από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ- Τρείς συλλήψεις

αλκοόλ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν, σήμερα Κυριακή 26/5 τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας ακόμη ενήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διαπιστώθηκε ότι ένας 13χρονος, χθες αργά το βράδυ, ευρισκόμενος μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού εξήλθε του καταστήματος, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γ. Π. Νοσοκομείου Πατρών.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας κατάσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για τη διενέργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον ανήλικο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φιλοξενούσε τον ανήλικο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία