ΔΟΥ Χαλκίδας
Το φακελάκι που «έκαψε» το κύκλωμα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά από τις απολογίες του η προϊσταμένη και μία ακόμη υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση των εκβιασμών επιχειρηματιών.

Τα μέλη του κυκλώματος των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας που συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ για εκβίαση επιχειρηματιών, πέρασαν σήμερα, (24/05) λίγο μετά τις 10:30 την πόρτα του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιλαμβάνονται φωτογραφίες ντοκουμέντο, οι οποίες απαθανατίζουν τη διεκπεραιώτρια τη στιγμή που βγαίνει από την Εφορία κρατώντας ένα φάκελο στα χέρια.

Τον συγκεκριμένο φάκελο, όπως έχει προκύψει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, φέρεται να της τον παρέδωσε νωρίτερα η διευθύντρια της ΔΟΥ και να περιείχε 5.000 ευρώ.

Μάλιστα, σε «θησαυροφυλάκιο» είχε μετατρέψει το υπνοδωμάτιό της η 50χρονη διευθύντρια της ΔΟΥ στη Χαλκίδα, καθώς οι αστυνομικοί που μπήκαν παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι της για να το ερευνήσουν, εντόπισαν το πόσο των 55.030 ευρώ.

Επιπλέον, χαρακτηριστική είναι η κατάθεση στις Αρχές ενός μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε του ότι παρόλο που δικαιούταν επιστροφή 90.000 ευρώ, η απάντηση που έπαιρνε από την εν λόγω ΔΟΥ ήταν αρνητική. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεσή του, εμφανίστηκε ένας υπάλληλος της εφορίας, ο οποίος πήγε με το φορολογούμενο στη διευθύντρια για να «λυθεί το πρόβλημα», με το αζημίωτο φυσικά.

Καθημερινά έρχονται στο «φως» όλο και περισσότερα στοιχεία για τη δράση των επτά ατόμων, που τους «καίνε». Χαρακτηριστικοί διάλογοι, λεπτομέρειες για τις χλιδάτες ζωές τους, «τεφτέρια» και μαρτυρίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα