ξυλο
«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου»

Σοκάρει η περιγραφή της 43χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Θηβών στο Αιγάλεω χθες το πρωί (21/05) μαζί με τον σύζυγό της. «Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 43χρονη μίλησε στο STAR για όσα συνέβησαν και έδειξε τα χτυπήματά της στο πρόσωπό της: «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει». Συνεχίζοντας την περιγραφή του καβγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η γυναίκα είπε «όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε συγκλονισμένη η γυναίκα για το αδιανόητο περιστατικό στο Αιγάλεω.

Το χρονικό

Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές

Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πινακιδα
Η ελληνική πινακίδα που μπερδεύει τους περισσότερους οδηγούς
Η άγνοιά της δεν είναι τυχαία, καθώς εμφανίζεται σπάνια, όμως η σημασία της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και συνδέεται με σοβαρά τροχαία ατυχήματα.
Η ελληνική πινακίδα που μπερδεύει τους περισσότερους οδηγούς
fagito
Ο "κανόνας των 5 δευτερολέπτων" κάτω από το μικροσκόπιο
Ο γνωστός "κανόνας των 5 δευτερολέπτων", που υποστηρίζει ότι το φαγητό παραμένει ασφαλές αν το σηκώσουμε αμέσως μόλις πέσει στο πάτωμα, αποτελεί έναν...
Ο "κανόνας των 5 δευτερολέπτων" κάτω από το μικροσκόπιο