Μία τραγική υπόθεση αναβίωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας εργαζόμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή, αναστολή, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 10χρονο κορίτσι την ώρα που παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει μπάλα.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017, και πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στους γονείς της. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, καταθέτοντας προανακριτικά παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα. Την ίδια μέρα δε, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην τραυματιστεί, τονίζοντας ότι κίνησή του παρερμηνεύτηκε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά
Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom